Live Music & Yoga

LIVE MUSIC & MINDFUL YOGA


"Mindfulness & Musikk" er en time der vi ønsker å gi deg en helhetlig opplevelse som omfavner kropp og sjel.


På denne timen vil du bli veiledet av Carina gjennom mindfull og hvilende yogareise som fremmer bevissthet om pusten mens Paulin Voss synger noen av sine vakreste sanger og spiller på sin nesten 300 år gamle cello. Dette er en behagelig stund som gir en dyp følelse av velvære kombinert med en vakker musikkstund.
MINDFULNESS & MUSIC


Kan bookes for grupper på opptil 20 personer.

Varighet ca. 90 minutter.


Vi starter med en teseremoni, etterfulgt av 60 minutter med live musikk, mindfull yoga med terapeutisk touch/massasje.


Vi avslutter med en ingefærshot eller et glass bobler sammen. Dette avtales ved booking og tilpasses kundens ønsker.


Vi har med oss: ullmatter, terapitepper, lydanlegg, 40 led stearinlys, levende lys, te, tekopper.


Send oss en forespørsel for å få et pristilbud tilpasset din gruppe, vennegjeng eller bedrift.


Kvinne 36 fra Drøbak

"På Carinas yogatimer føler jeg virkelig at jeg gir meg selv en gave jeg har lengtet etter. Jeg våkner alltid opp med mindre vondt i nakken og en ro inni meg som ikke kan forklares. Jeg gleder meg til veien videre. Namaste"

Kvinne 42 fra Ås

"Når vi ligger på mattene våres og du går rundt, da er det som en svevende trygghet i rommet. Det føles så godt. Jeg bare elsker disse timene. Takk for at du er til Carina" 

Kvinne 50 år fra Drøbak

Retreat med Carina er ett deilig avbrekk i hverdagen som får en til å slappe av, se verdien i å justere litt på hverdagsrutiner og ikke ta belastende ansvar for alt i livet. De er for alle, retreatene viser seg å treffe på ett dypt nivå uansett bakgrunn og Yogakunnskap. Mixen gjør det veldig spennende.Jeg setter enorm pris på å være på ett vakkert sted, få servert deilig vegansk mat til alle måltider, godt å bli dullet med i noen dager.Carina gir hele seg selv til gjestene sine og viser stor ydmykhet og respekt til alle. Trygt og godt sted å være, ingen måler eller dømmer. Verden stenges ute, magi og sterke bånd skapes i gruppen.Anbefales.

Hvem står bak Mermaid As

Jeg heter Carina Svendsen og er innehaver av Mermaid Yoga & Retreats.

Jeg har 2 barn og bor i Norges vakreste by, Drøbak. Jeg er utdannet yogalærer, barneyogalærer & lbh coach. 


Flere kjenner meg kanskje fra

Mala Studio eller Vestby Yogastudio på

Vestby Tverrfaglige klinikk.


Jeg elsker å dele magi og sanselige opplevelser, jeg arrangerer utendørsyoga på magiske plasser og eventyrlige yoga-reiser/retreater, innlands og nå utlandet. Les mer under "reiser og retretaer". 


Min bakgrunn er fra kontor og administrasjon i både elektrobransjen og hos ferdighusleverandør.

Utenom yoga, bistår jeg privatpersoner med kortidsutleie og noen ganger finner dere meg i Solgry barnehage.


Jeg har gått flere kurs i alt fra både naturmedisin, mindfullness, healing, reading. Jeg har hele livet "studert" universet, astrologi, numerologi, tall og alt det vi ikke kan se, men føle. Jeg har hele livet drevet med idrett, håndball, svømming, kickboksing og styrketrening.


Jeg tok min første yogalærer utdanning i 2015, men min yogareise startet allerede i 2005. Min yogabakgrunn er bred, fra ashtanga og aerial yoga til yin, terapeutisk og restorative yoga. 


Min praksis er inspirert av det transformerende, feminine og healende elementet vann.


Jeg tror jorda trenger mer av den feminine energien som handler om empati, kjærlighet, omsorg og likeverd for å komme i balanse.