Kurs og Timeplan

TIMEPLAN 2023 

 

Tirsdag

Yin Yoga - Dive Deep

10.00-11.15


Onsdag

Yoga Relax - Dropin

11.00-12.15


Torsdag

Yin Yoga - Spring Detox

10.00-11.15


Torsdag

Yoga Relax

18.00-19.15HAPPENINGS VÅR 2023


Lørdag 1. april

Nybegynner Workshop

Aerial Yoga - Flying Yoga

16.00-18.00


Lørdag 15 april

Nybegynner Workshop

Aerial Yoga Relax - Flying Yoga

16.00-18.00Jeg gjentar suksessen 

Mini Mermaid Retreat

på The Well

*Dato kommer *YOGA REISER 2023


(24.)25.-30. mai

Yoga Retreat - Kroatia

Se mer info under "retreater og reiser".


Hva kan du forvente hos Mermaid Yoga


Jeg er opptatt av atmosfære og mener dette er viktig for å kunne senke skuldrene og få mye utbytte av timen. I tillegg syntes jeg komfort er viktig, derfor får du låne alt utstyr av meg, som er av høy kvalitet. 


Yin Yoga / Restorative Yoga holdes på myke lammeullsmatter og vi benytter endel yogautsyr som bolstere, tepper, putter, blokker osv -for å optimalisere og hjelpe kroppen dypt inn i stillingene så du kan begynne å restituere på cellenivå.


Fra i år blir det også en dynamisk & soulfull Vinyasa, 60 minutters-time, som holdes på "vanlige" yogamatter.


Alle timene har bakgrunnsmusikk og avsluttes med en deilig avspenning og lavendel-pannemassasje til de som vil.


Passer for nybegynnerer.


Har du helseutfordringer, så gi meg beskjed og jeg gir jeg deg individuelle tilpasninger.PS. Det er ingen ting som heter "jeg er for stiv for å gjøre yoga". Dette er kanskje netopp DERFOR du trenger det.


En gang må være den første.


Yin Yoga 

Yin Yoga - Stretch & Relax er rolig og meditativt. Yin Yoga kalles også bibdevevsyoga og er basert på kinesisk medisin og mindfullness. Gode strekk på myke ullmatter med lun og sjelefull stemning. Passer godt for de som har mye stress, er stive i kroppen eller trener mye. Denne timen er perfekt å kombinere med mer dynamisk yoga/trening da den også forebygger skade.

Elementer fra andre yogaformer kan flettes inn. Stort sett bare liggende og sittende stillinger.

Yoga Relax

Yoga Relax er terapeutisk yoga hvor det benyttes masse utstyr for å bygge opp kroppen med bla terapitepper/tyngdetepper. Kalles også Restorative Yoga som betyr "gjenoppbyggende". Passer for deg med helseutfrodringer, mye stress eller når du trenger en skikkelig avkobling. Denne timen er en kjærlighetserklæring til nervesystemet. Alle trenger å restituere. Denne timen kan gi kroppen dypere hvile en en hel natts søvn (forskning)

Vinyasa Soul Flow

En time hvor vi beveger oss med myke og flytende bevegelser. Den første delen av timen skaper vi varme i overkroppen før vi flyter gjennom kjente yogastillinger til musikk, vi jorder føttene, kjenner på styrke og kraft og strekker oss mot solen. Styrkende, men  sjelefull. Vi består av mer enn halvaparten vann og dermed trenger kroppen vår flyt for å kunne leve i balanse. Ta gjerne med egen matte. En perfekt time å droppe innon hvis du er i Drøbak Sentrum og vil ha en deilig time med morgenyoga og en kopp te.

Yoga Spa 

En ekstra lang Luxus Yoga time med mer pleie, utsyr og "spa-elementer" som ekstra massasje, esensielle oljer og/eller fotbad & fotmassasje, servering etc. Denne timen er balsam for kropp & sjel. Selvfølgelig holdes den på lammeullsmatter med alt som finnes av velbehag og yogaustyr. Bygget på timen "Restorative Yoga". Passer for absolutt alle. Perfekt som venninegave.

Aerial Yoga

(Jeg planlegger oppstart av Aerial Yoga i Drøbak våren 2023)

Aerial Yoga eller Antigravity Yoga er en yogaform hvor man benytter svevende yogahammocker festet i taket. Styrkende, beroligende og en helt ny måte å komme inn i kroppen på. Må oppleves.


Se "Retreat i Gran Canaria" hvis du vil sveve med meg under palmene allerede i februar 2023

Yoga og Mindfulness for Bedrifter

Jeg sørger for at bedriften får mer fornøyde og effektive ansatte.

Dette er ikke bare en drømmegave til dine ansatte, men en lønnsom investering for bedriften. Studier viser at både Yoga- og Mindfulnessteknikker får ned sykefraværet, øker produktivitet og konsentrasjon, samt demper stress.