Retreater og Reiser

RETREATER 2023


Mermaid Dream Luxury Retreat


Dato: 6-11.juni 2024 

Sted: Korcula, Øy i Kroatia


Open your heart to the timeless

wisdom of the sacred land,

the sea, the sun,

 and the

stars.Vi samles på den fortryllende øya Korcula i Kroatia,

et sted hvor tiden ser ut til å stå stille, og hvor naturen, kulturen og den åndelige atmosfæren er det perfekte bakteppe for en drømmereise og et retreat utenom det vanlige. 


Korcula er en idyllisk perle i det kroatiske Adriaterhavet,

En frodig øy med turkis hav, vakre strender, gotisk arkitektur og en spennende historie.


Retreatstedet

Dette er en luksusvilla med komfortable rom og mye plass både inne og ute. Det er en magisk hage med jacuzzi og takterrasse med badebasseng og panoramautsikt over Adriaterhvaet og den vakre bukten Zrnovska Banja.

En kort spasertur tar deg ned til stranden med koselige strandcafeer og sjarmerende restauranter. Sjekk ut de nærliggende beach cluben, La Banja og Taras Lodge.

Det er også et lokalt supermarked rett ved huset.


Gamlebyen, bare ti minutter unna, tilbyr en tidsreise tilbake til en svunnen tid, hvor du kan vandre i de smale gatene, utforske lokale markeder, og oppleve den autentiske kroatiske gjestfriheten.


Vi bor som sagt i en helt nydelig villa hvor du inviteres til luksus, velvære og komfort. Det første du legger merke til er en stor majestiske buddha-statue ved siden av jacuzzien, som vokter energien i en hagen omgitt av frodig natur. Huset har mye plass både ute og inne, flere lounge områder og soner og trekke seg tilbake. En trapp fra bakhagen tar deg opp til en flott takterasse med badebasseng og slående panoramautsikt over vakre Adriaterhavet.

Du finner vakre detaljer som buddhastatuer er plassert rundt om kring som minner om indre ro og velvære. Alle rom er flott innredet og har egne private bad og egen balkong/terrasse.Yoga klassene

Yogaklassene er en reise i selv, et dypdykk inn i en indre verden hvor tid og rom står stille og hvor nye deler av deg selv kan utfoldes slik at du kan oppnå en dypere kontakt med deg selv og din essens. Yoga klasssene gir en følelse av både velvære, harmoni og indre balanse.


Rebecca sine morgenklasser vil være en kombinasjon av tradisjonell ashtanga for nybegynnere og vinyasa. Her henter vi kraft og bygger energi samtidig som vi glemmer alt annet. Omkranset av en majestisk utsikt og det turkise havet har vi all støtte vi trenger til å hente frem en indre styrke.

 

Carinas klasser vil være en kombinasjon av mindfull og restorative yin yoga og yoga somatics, elementer fra andre yogastiler kan forekomme da Carina jobber intuitivt. Hennes klasser inneholder ofte budskap gjennom musikk og healing touch/hands-on/massasje. Timene kan ta deltagernes healingprosess til et dypt nivå. 

Yin Yoga er mer hvilende med dype strekk, imens somatiske bevegelser er inspirert av vann og har feminine kvaliteter som balanserer kvinnekroppen på en sensuell, ny og spennende måte.Måltidene

Vi server en velsmakende brunch-buffet hver dag, velkomstmiddagen første kvelden og en festmiddag siste kvelden. Det legges opp til mer fritid i programmet slik at man kan velge å enten gå ut å spise middag eller arrangere fellesmiddag på huset. Enkel snacks er tilgjengelig ellers gjennom oppholdet i Buddha huset. Maten vi serverer er basert på lokale, rene råvarer og økologiske ingredienser så langt det går. Eksempel på program* 

08.00 Sacred Morning Rituals

08.30 Blissfull Meditation

08.45 Yoga "Rise With the Sun"

10.30​​ Brunch buffet

-Free time / Boat trip

16.00 Snack 

17.00 Yoga "Yin Yoga Dive Deep"

20.00 Free time / Dinner


*Justeringer vil forekomme da vi legger opp etter gruppe energien når vi nærmer oss.Innhold

Start dagen med foryngende yogiske morgenritualer etterfulgt av en spasertur i badekåpen ned til stranden for et morgenbad i det turkise Adriaterhavet, så er du klar for å vekke kropp og sjel med Rebeccas energi givende yogaklasse på takterrassen. 

Etter yogaklassen spiser vi stor og deilig brunsj tilbredt med lokale, friske og sunne råvarer. Mot ettermiddag og kveld reiser vi inn i Carinas dypeste yogaklasser. 


I fritiden kan man utforske øya på elsykkel, svømme i havet eller bassenget, strand, SUP, båttur, vinsmaking, avslapning i hagen, beach club, vandring i gamlebyen


Vi har booket en privat båt som henter oss nedenfor huset. En halv dag hvor du kan utforske det turkise havet som omkranser øya. Her får du muligheten til å snorkle, svømme, og rett og slett koble av fra hverdagens mas og kjas. Dette er din sjanse til å dykke ned i ditt eget indre landskap, støttet av magiske omgivelser og en gruppe likesinnede kvinner.Innkvartering og pris:

Vi fordeles både i «Buddha huset» og leilighetskomplekset ved siden av «Villa Teuta».


Buddha huset

  • Rom 1 - enerom/delt venninerom med bad og balkong (Queensize bed)
  • Rom 2 - enerom/delt venninerom med bad og balkong (Queensize bed)
  • Rom 3 - enerom/delt venninerom med bad og balkong (Queensize bed)
  • Rom 4 - tomannsrom med enkeltsenger, eget bad og balkong/uteplass


Villa Teuta

  • Rom 5 - tomannsrom med enkeltsenger i egen leilighet (felles bad, kjøkken og balkong med havutsikt.)
  • Rom 6 - tomannsrom med enkeltsenger i egen leilighet (felles bad, kjøkken og balkong med havutsikt.)


Priser:

  • Enerom m/dobbeltseng

 18 900,-

  • Enkeltseng i delt rom/delt dobbeltseng 

 16 900,- 


Det er begrenset med enerom, første dame til mølla


*Inkludert i prisen: 

-6 dager og 5 netter i luksus villa 

-2 daglige yogatimer 

-Morgen meditasjon 

-Utstyr til morgenrituale 

-Håndklær (+badekåper i Buddha huset)

-Yogamatte

-Tilgang på el-sykler

-Velkomstgave 

-Transport fra/til fergeleie i gamlebyen 

-Morgen energi-shots

-Brunsj-buffet

-Velkomstmiddag

-Festmåltid siste kvelden

-Urte te, kaffe, vann

-Frukt, nøtter, snacks

-Utflukt, privat båttur med snorkling, mat og vinIt's time to connect with your true selfFlybillett booker du selv.

Reisen til og fra øya er på egenhånd. Man kan både fly til Split og Dubrovnik da det går ferge fra begge steder til Korcula. Fergen tar ca 2,5 time.

 

Forslag til reiserute: 

Oslo-Split Norwegian  06.40-09.30

Split-Korcula TP Line 15.30

Fergen kommer inn kl. 18.20

18.30 Felles transport / pick up fra havna i Korcula 

18.45-19.15 Innsjekk i Buddha huset

19.30 Middag

21.00 Stjerne-seremoni på taket


Vi starter retreat programmet torsdag 6.juni kl. 19.30 og avslutter tirsdag 11.juni kl.12.00


Forslag til retur reiserute:

  • 11.juni ferge 12.00 Korcula-Dubrovnik.
  • 11.juni fly 20.30-23.00 Dubrovnik-Oslo


Vi tilbyr felles pick up på havnen i gamlebyen i Korcula 6.juni kl.18.30. Vi kjører sammen til huset for felles innsjekk. Så samles vi til velkomsmiddag i Buddha hagen. Kvelden avslutter vi med å åpne opp for energien på øya med seremoni/stjernemeditasjon på taket.*Fly og transport til øya er ikke inkludert. Estimerte flybillettpriser per januar 2024 ligger på rundt 3500,- tur/retur. Fergebillett til øya koster ca 250kr

Taxi fra flyplass til ferge ca 250kr 


Vi er behjelpelig med å planlegge, samkjøre og koordinere reisen.Påmelding

Send mail/sms til:

E-mail: carina@mermaidyoga.no

Tel: 92200718

Website: www.mermaidyoga.no


Depositum på 2500,- betales ved påmelding for å sikre plass. Resterende innen 1.mai (ta kontakt hvis du trenger en annen løsning) 


Kontonummer: 1080 43 53386

Merk med fullt navn + "retreat kroatia juni 2024"


Les betingelser på nettsiden.

Husk å sjekke at du har reiseforsikring.


Dette retreatet er en unik mulighet til å fornye og forvandle deg selv på alle plan. Vi ønsker deg velkommen til en uforglemmelig opplevelse som vil etterlate deg fornyet, inspirert og, fremfor alt, i dypere kontakt med deg selv.


Vi gleder oss til å utforske drømmeøya med deg!


Klem fra Carina & RebeccaSagt fra deltagerer som var med på yogaretreat 24-30.mai 2023:
«Hei Carina. Tusen takk for en helt fantastisk, herlig yoga retreat. Det tok litt tid og fordøye alt, men nå har jeg landet. Aldri opplevd lingnende før, tusen takk.Jeg slappet så godt av. Helt herlig sted Korcula og fantastisk flott hus vi bodde i. Det jeg også likte så godt, var at vi fikk rikelig med egentid.Båtturen var helt amazing, så gøy! Dette har vært en uforglemmelig opplevelse på mange måter. Et minne for livet.Må også legge til at det var så herlig med alle de forskjellige fine plassene vi hadde yoga.Er så takknemlig for at jeg fikk være med på denne fantastiske opplevelsen sammen med dere.Kanskje jeg blir med en tur til ,hvis det blir en retreat til våren» Kvinne 40


Mer om øya:

litt nord for den mer kjente byen Dubrovnik. Mens de fleste turister strømmer til hotspots som Dubrovnik, Split og Trogir, er det de som søker ro og autentisitet som finner veien til denne sjarmerende øya. Dette er stedet å dra hvis du vil unngå folkemengdene og oppleve Kroatia på en mer intim måte.


Øya er kjent for sin frodige natur og krystallklare vann.

Korčula blir omtalt som den grønne øya, med sin ekstreme fruktbarhet. Øya er dekket med eviggrønne bartrær og furutrær, middelhavsplanter og urter. Oliven, druer, sitrusfrukter, granatepler, fiken og johannesbrød vokser også på øya. Vegetasjonen på øya skaper en himmelsk duft i luften. De skaper også et vakkert utvalg av farger på øya gjennom hele året. Mot slutten av de frodige grønne jordene tar det fantastiske blå havet over.


Vannet rundt øya Korčula er noe av det klareste du noen gang vil se eller svømme i. Under og over havet er øya vertskap for et bredt spekter av dyreliv hvor det blant annet lever delfiner og skilpadder. På øya finner du de vakreste strendene i hele Adriaterhavet.


Øya er også et sted hvor man kan fordype seg i rik kultur og historie. Korculas gamleby er et fascinerende sted med arkitektur som dateres tilbake til middelalderen, inkludert en gatestruktur som ligner et fiskebein, designet for å beskytte mot vind og trusler fra havet. Her kan du vandre gjennom trange smug, passere mektige tårn og tykke bymurer, og utforske gotiske kirker og museer som forteller om øyas mangfoldige fortid. Mat og drikke er også en del av Korculas sjarm. Øya er hjem til noen fantastiske restauranter, som den familiedrevne Adio Mare, hvor menyen er fylt med lokale og sesongbaserte retter. En tur hit er ikke komplett uten å prøve den lokale rødvinen. Men Korcula er ikke bare for de som søker kultur og avslapning; det er også et eldorado for de eventyrlystne. Med muligheter for fjellturer, seiling, vindsurfing og dykking, er det aldri en kjedelig dag på denne øya. Øya er også rik på festivaler og arrangementer. I løpet av året kan man oppleve alt fra vin- og matfestivaler til maskerade karnevaler og musikkfestivaler. Lokale markeder tilbyr alt fra friske råvarer til håndlagde suvenirer, og det er alltid noe interessant og unikt å oppdage. Med sin blendende naturskjønnhet, rike historie og mangfoldige kulturelle tilbud, representerer Korcula en unik blanding av alt det Kroatia har å tilby. Enten du er ute etter en rolig ferie for å lade batteriene, eller en mer aktiv opplevelse fylt med eventyr, er Korcula det perfekte reisemålet. En gang du har opplevd denne skjulte perlen, er det lett å forstå hvorfor mange velger å returnere år etter år

"Your time is limited,

so don't waste it living someone else's life. Don't be trapped by dogma - which is living with the results of other people's thinking. Don't let the noise of others' opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition."

Steve Jobs

Testemonial

fra tidligere retreat-deltager

"For en tur, og for en reise på flere plan. Jeg har nesten ikke landet helt ennå, eller er jeg bare i en dypere konstant kontakt med meg selv?Etter 6 dager i fantastiske Kroatia kommer jeg hjem med en dypere innsikt og det skjer store endringer i mitt liv.En tøff og vond avgjørelse jeg i lengre tid har vært veldig usikker på, kom bare helt av seg selv 2 dager etter vi kom hjem.Først gråter jeg mye i disse dagene, uten å skjønne hva det handler om, og så faller avgjørelsen og jeg står helt stødig i det.Både jeg og de rundt meg ble overrasket, men jeg kjenner meg så trygg og sikker, ingen tvil eller tanker rundt, og sorgen jeg kjente på er borte. Avgjørelsen ble bare tatt, og jeg er overbevist om at dagene i Kroatia åpnet opp for en dypere kontakt i mitt jeg.


Lysten på sukker er helt borte, blodsukkeret er fortsatt stabilt og jeg kjenner at kroppen er så takknemlig for sunnere plantebasert mat.Har gått ned 3-4 kilo, helt av seg selv.


Carina og Rebecca, dere er to fantastiske sjeler som gjorde denne turen helt perfekt for meg. Dere tilrettelegger og gjør alt dere kan for at vi skal ha det så bra som mulig. Vet dere jobbet masse i kulissene for å få dette til, og jeg er veldig takknemlig for at dere gjorde min frykt for å bli overopphetet til å være trygg på at det gikk veldig bra.


Jeg følte meg som en dronning som bare svevde gjennom dagene mens alt ble ordnet.6 dager i ren lykkerus med flotte og hyggelige damer, nydelig sunn mat som holdt meg mett og glad hele uken. Deilig yoga, perfekt match mellom de forskjellige timene. Og den magiske touchen som dere gir oss er priceless. Og for et drømmehus vi bodde i, ville helst ta det med meg hjem. Akkurat passe opplegg, og fint med mye egentid.

Jeg vil absolutt på tur med dere igjen!

Jeg gir 10 av 10 poeng" Kvinne 44

"Your time is limited,

so don't waste it living someone else's life. Don't be trapped by dogma - which is living with the results of other people's thinking. Don't let the noise of others' opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition."

Steve Jobs

Testemonial

fra tidligere retreat-deltager

Retreat med Carina er ett deilig avbrekk i hverdagen som får en til å slappe av, se verdien i å justere litt på hverdagsrutiner og ikke ta belastende ansvar for alt i livet. De er for alle, retreatene viser seg å treffe på ett dypt nivå uansett bakgrunn og Yogakunnskap. Mixen gjør det veldig spennende.Jeg setter enorm pris på å være på ett vakkert sted, få servert deilig vegansk mat til alle måltider, godt å bli dullet med i noen dager.Carina gir hele seg selv til gjestene sine og viser stor ydmykhet og respekt til alle. Trygt og godt sted å være, ingen måler eller dømmer. Verden stenges ute, magi og sterke bånd skapes i gruppen.Anbefales. Kvinne 50 år.