Retreater og Reiser

RETREATER

 2022/2023


Kroatia 25-30.mai

"A Mermaid Dream Escape"

Luxury Womens Retreat with Ocean View


Mermaid Dream Escape 25-30.mai

~ Bli med på et eventyr til en av Kroatias skjulte skatter, Korcula, en vakker og frodig øy med krystallklart turkis hav, vakre strender kombinert med gotisk arkitektur, spennende historie og en helt spesiell energi…


(Her kan du lese om øya: https://reisetips.nettavisen.no/kroatias-skjulte-perle/ )


Dette er ingen vanlig yogaretreat.


Jeg elsker vakre steder, og jeg er svært oppatt av komfort, estetikk og velbehag. For å ikke snakke om magi, energi og detaljer.


Vi skal bo i en helt unikt, sjelden og nydelig luksus villa -selvfølgelig nær havet og med flere kilder til vannelementet som er grunnstenen i mitt budskap. Villaen har flere herlige plasser å trekke seg tilbake, både ute og inne, det er en grønn hage bak villaen, utedusj, flere loungeområder og en jacuzzi. Takterrassen har badebasseng, solsenger og panoramautsikt over turkisblått hav så langt øye kan se. Du finner vakre detaljer som buddhastatuer er plassert rundt om kring som minner om indre ro og velvære. Alle rom er flott innredet og har egne private bad og egen balkong/terrasse.

En kort spasertur tar deg ned til stranden med koselige strandcafeer og sjarmerende restauranter. Vi har tilgang på gratis el-sykler, så du er fri til å utforske den magiske øya i fritiden.


Jeg er så heldig å ha med Rebecca Linja som utfyller meg på alle måter. Rebecca skal blant annet undervise Asthanga yoga og jeg kommer til å undervise det som passer gruppen best. Det blir minst 2 yogakasser hver dag.
Programmet formes etter deltager-energien og gruppesammensettingen når vi nærmer oss. Sammen skal jeg og Rebecca tilrettelegge detaljene så dette blir en uforglemmelig reise hvor drømmer går i oppfyllelse og minneboken får nye sider. Du kan forvente minst 2 yogatimer hver dag, og flere spennende innslag.
Vi lover en uforglemmelig opplevelse med detaljene på plass.


Innvestering 18 888,-
-10 % rabatt til kursdeltagere 16 999,-

Inkludert i prisen:
- 6 dager og 5 netter i luksus villa
-dobbeltrom med eget bad og egen balkong/terrasse
-10 yogatimer som nærer kropp & sjel
-5 frokoster
-5 middager
-1 båttur med snorkling, lunsj og vin
-Vann, mineralvann, urtete, kaffe.
-Frukt, nøtter, snacks
-Ny yogamatte i natur/kork
-Transport og ferge/catamaran til/fra flyplass/øya
-håndklær
-lån av el-sykler
-velkomstgave


Påmelding
Send mail til: carina@mermaidyoga.no

Depositum på 4444,- betales ved påmelding for å sikre plass.
Resterende innen 25.april.

Kontonummer: 1080 43 53386
Merk med fullt navn + "retreat kroatia"

Les betingelser på nettsiden.
Husk å sjekke at du har reiseforsikring.
Flybillett booker du selv (du får flight nummer av meg)


Forvent deg en retreat utenom det vanlige🐚


Ta kontakt for spørsmål:
Carina Svendsen,
Tel: 92200718
carina@mermaidyoga.no


Vi gleder oss til å utforske drømmeøya med deg!

Klem fra Carina & Rebecca

"Your time is limited,

so don't waste it living someone else's life. Don't be trapped by dogma - which is living with the results of other people's thinking. Don't let the noise of others' opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition."

Steve Jobs

Testemonial

fra tidligere retreat-deltager

Retreat med Carina er ett deilig avbrekk i hverdagen som får en til å slappe av, se verdien i å justere litt på hverdagsrutiner og ikke ta belastende ansvar for alt i livet. De er for alle, retreatene viser seg å treffe på ett dypt nivå uansett bakgrunn og Yogakunnskap. Mixen gjør det veldig spennende.Jeg setter enorm pris på å være på ett vakkert sted, få servert deilig vegansk mat til alle måltider, godt å bli dullet med i noen dager.Carina gir hele seg selv til gjestene sine og viser stor ydmykhet og respekt til alle. Trygt og godt sted å være, ingen måler eller dømmer. Verden stenges ute, magi og sterke bånd skapes i gruppen.Anbefales. Kvinne 50 år.