Aerial Yoga / Aerial Yoga & Live Music

AERIAL YOGA Aerial Yoga - Flying Yoga - AntiGravity


Yoga i luften åpner opp for nye potensialer i den menneskelige kropp


Yoga i silkehammocker som henger fra taket.


Sted: Den hemmelige Englerommet i Ås for grupper og i Drøbak Sentrum er det mulig med privat timer


Freedom is calling you home


Det nye jeg kommer til å tilby fom februar 2024: Flying Yoga & Live Music med Paulin Voss:


Opplev indre ro og flyt vektløs i luften akkompagnert av en magisk liveopptreden med cello og vakker vokal. La deg sveve vekk fra hverdagens stress.


Følg meg på instagram & facebook og få innblikk i den magiske reisen jeg ønsker å ta deg med på.


Kvinne 36 fra Drøbak

"På Carinas yogatimer føler jeg virkelig at jeg gir meg selv en gave jeg har lengtet etter. Jeg våkner alltid opp med mindre vondt i nakken og en ro inni meg som ikke kan forklares. Jeg gleder meg til veien videre. Namaste"

Kvinne 42 fra Ås

"Når vi ligger på mattene våres og du går rundt, da er det som en svevende trygghet i rommet. Det føles så godt. Jeg bare elsker disse timene. Takk for at du er til Carina" 

Kvinne 50 år fra Drøbak

Retreat med Carina er ett deilig avbrekk i hverdagen som får en til å slappe av, se verdien i å justere litt på hverdagsrutiner og ikke ta belastende ansvar for alt i livet. De er for alle, retreatene viser seg å treffe på ett dypt nivå uansett bakgrunn og Yogakunnskap. Mixen gjør det veldig spennende.Jeg setter enorm pris på å være på ett vakkert sted, få servert deilig vegansk mat til alle måltider, godt å bli dullet med i noen dager.Carina gir hele seg selv til gjestene sine og viser stor ydmykhet og respekt til alle. Trygt og godt sted å være, ingen måler eller dømmer. Verden stenges ute, magi og sterke bånd skapes i gruppen.Anbefales.

Hvem står bak Mermaid As

Jeg heter Carina Svendsen og er innehaver av Mermaid Yoga & Retreats.

Jeg har 2 barn og bor i Norges vakreste by, Drøbak. Jeg er utdannet yogalærer, barneyogalærer & lbh coach. 


Flere kjenner meg kanskje fra

Mala Studio eller Vestby Yogastudio på

Vestby Tverrfaglige klinikk.


Jeg elsker å dele magi og sanselige opplevelser, jeg arrangerer utendørsyoga på magiske plasser og eventyrlige yoga-reiser/retreater, innlands og nå utlandet. Les mer under "reiser og retretaer". 


Min bakgrunn er fra kontor og administrasjon i både elektrobransjen og hos ferdighusleverandør.

Utenom yoga, bistår jeg privatpersoner med kortidsutleie og noen ganger finner dere meg i Solgry barnehage.


Jeg har gått flere kurs i alt fra både naturmedisin, mindfullness, healing, reading. Jeg har hele livet "studert" universet, astrologi, numerologi, tall og alt det vi ikke kan se, men føle. Jeg har hele livet drevet med idrett, håndball, svømming, kickboksing og styrketrening.


Jeg tok min første yogalærer utdanning i 2015, men min yogareise startet allerede i 2005. Min yogabakgrunn er bred, fra ashtanga og aerial yoga til yin, terapeutisk og restorative yoga. 


Min praksis er inspirert av det transformerende, feminine og healende elementet vann.


Jeg tror jorda trenger mer av den feminine energien som handler om empati, kjærlighet, omsorg og likeverd for å komme i balanse.